Een hondenverzekering kan een goede aanvulling zijn, want stel je eens voor dat je hele hoge dierenarts rekeningen gaat ontvangen. Dat wil je natuurlijk voorkomen als het even kan, daarvoor kun je dan tegenwoordig op een eenvoudige manier indekken. De beste hondenverzekering, dat is wat je wilt voor jouw trouwe viervoeter. Maar hoe weet je nu of je de beste hondenverzekering afsluit en wat er dan allemaal gedekt is, mocht zich er een ongelukje voordoen. Wij vertellen je in deze blog meer over het afsluiten van een hondenverzekering en hoe je dit het beste kunt doen.

Hoe vind je de beste hondenverzekering?

Het vinden van de beste hondenverzekering kan een hele opgave zijn, wanneer je niet weet hoe je aan de slag kunt gaan. Want zeg nu zelf, hoe ga je zoeken als je niet weet hoe je ermee aan de slag kunt? Het kan gelukkig ook vrij eenvoudig zijn, want de beste hondenverzekering sluit je namelijk af bij https://petsecur.nl/. Hier vul je alle persoonlijke gegevens in en kun je eenvoudig jouw eigen pakket samenstellen.

Wat voor pakketten zijn er?

Jij als baasje kan voor jouw hond een basispakket kiezen, maar je kunt ook gaan voor een standaardpakket of een extra pakket. Het standaardpakket wordt heel erg veel gekozen, omdat in dit pakket meer gedekt is. Bij de basisverzekering is niet alles gedekt, maar je kunt nog wel een aanvullende hondenverzekering afsluiten als je dat wenst.

Wanneer gaat de hondenverzekering in?

Het is niet heel gek dat jij je afvraagt, wanneer de hondenverzekering in gaat. Dit is wel vrij simpel, want je kunt dit helemaal zelf aangeven. Dat wil zeggen dat het in gaat al jij dat wilt, maar let op dit wordt namelijk wel eerst beoordeeld. Nadat de aanvraag is goedgekeurd gaat de hondenverzekering direct in.

Wist je dat?

Wist je dat deze hondenverzekering eigenlijk de best van Nederland is, omdat ze een hele hoge dekkingsgraad hebben. Hierdoor kun je wel stellen dat jij jouw trouwe viervoeter goed verzekerd en hij of zij is heel erg goed gedekt op het moment dat de hond ziek wordt. De vergoedingen per jaar zijn namelijk tussen de 2500 en de 6000 per jaar, dit vindt echt je nergens anders.

Je kunt naar je eigen dierenarts

Het allerbelangrijkste voordeel is dat je naar je eigen dierenarts mag gaan, want ze werken namelijk met een vrije dierenarts keuze. Wel zo fijn voor jou, maar ook voor jou hond. Je hoeft dus niet heel erg ver te rijden op het moment dat je wel naar de dierenarts moet. Zelfs op vakantie ben je gedekt, ook als je in het buitenland bent.

Factuur declareren

Je kunt zeer eenvoudig je factuur declareren, door simpelweg het formulier op de website in te vullen met jouw persoonlijke gegevens en je factuur te uploaden. Natuurlijk vertel je bij je declaratie wel wat er gebeurd is, maar dat zorgt er alleen maar voor dat de afhandeling van de declaratie nog sneller zou verlopen.